Uitwaaiweekenden (overig) | Uitwaaien in Wissant

Uitwaaiweekenden (overig)

Met zekere regelmaat worden verschillende weekenden in Wissant georganiseerd. Bekijk regelmatig onze website voor de updates, of laat uw email achter bij contact om u op te nemen in ons mailbestand.

 

Hieronder vind u een overzicht van de komende uitwaai-weekenden:

 

Innerlijke wijsheid & Clanmoeder weekend: Donderdag 13 t/m zondag 16 januari 2017 o.l.v Diny Ceelen en Jeanette Claessen.

Deel jij een diepe wens om het goud in jezelf, die oerkennis, op te delven om het weer te kunnen laten stromen, eerst in jezelf….later ook in verbinding met anderen? Deze zoektocht naar het goud in onszelf willen delen met andere vrouwen die daar op dit moment ook mee bezig zijn of die die tocht aan willen gaan. We gebruiken daarbij de 13 oorspronkelijke clanmoeders als leidraad, hierin komen de gaven, talenten en mogelijkheden van het vrouwelijke principe naar buiten. We zullen de archetypische verhalen tot ons nemen, doorvoelen en hun werking op een dieper niveau verwelkomen. Zelfrealisatie, verbinding en delen zijn sleutelwoorden.
We delen elkaars gezelschap maar zullen hoofdzakelijk stilte in acht nemen. We werken vanuit zuiverheid en zullen niet alleen de geest maar ook het lichaam rust gunnen door mild te vasten. Er zullen ook regelmatig momenten van samenzijn zijn waarin we meditaties delen of samen zingen. Het programma zal afwisselend individueel en gedeeld zijn met afwisseling in (creatieve) werkvormen. Dit weekend is een onderdeel van een jaarcyclus, waarin per kwartaal een weekend en 2 avonden worden gegeven.
Opgave en meer informatie: diny.ceelen@inclusivescience.org    uitnodiging-cyclus-innerlijke-wijsheid

 

De wind door je haren – vierdaagse retraite voor vrouwen tijdens de volle maan van februari: Donderdag 9 t/m zondag 12 februari 2017 o.l.v. Annelies Sinke

Een heerlijk lang weekend voor jezelf tijdens de volle maan van februari. Het einde van de winter met de lente in zicht. Een mooi moment om te onderzoeken wat er diep in jou verscholen zit. Tijdens de vierdaagse retraite is er ruimte voor inzicht op jouw pad, ondersteund door de activiteiten, de groep, de zee en het strand. Samen met acht vrouwen creëren we een vrouwencirkel met vertrouwen, verbinding en plezier. Je krijgt volop energie en keert verfrist huiswaards
Opgave en meer informatie: www.anneliessinke.com annelies.sinke@gmail.com

de-wind-door-je-haren_flyer-retraite_feb-2017

 

Helaas, momenteel zijn er geen uitwaaiweekenden die aan deze criteria voldoen.

22 Rue Paul Crampel
62179 Wissant
Pas-de-Calais Frankrijk