Het Huis | Uitwaaien in Wissant

Het Huis

Hartelijk welkom in ons familie-vakantiehuis!

Een knus huis voor zowel heerlijke vakanties aan zee als een groepslocatie voor kleine groepen

Het huis ligt op 5 minuten lopen van het mooie witte zandstrand van Wissant (‘wit zand’).
Wissant is een klein vissersdorpje aan de Noord Franse kust, gelegen tussen Calais en Boulogne-sur-mer, op slechts 3 uur rijden vanaf Den Bosch.

Het huis is gezellig ingericht, zeer ruim, gemeubileerd, heeft zowel een C.V. als een houtkachel en is van alle gemakken voorzien voor maximaal 12 -15 personen.
De 12 slaapplaatsen zijn verdeeld over 7 slaapkamers + een klein zoldertje met 1 extra bed (het 13e bed). Ook is er een kinderbedje aanwezig.
Indien gebruikt gemaakt wordt van de twijfelaar door 2 personen, en de lage hoogslaper met extra slaapplaats op vloerhoogte, kan het huis 15 personen herbergen.

Het huis heeft een diepe achtertuin met een ruim terras, een ruime keuken, serre. Ook is er een hoge (yoga)zolder/groepsruimte, met 8 yogamatten, meditatiebankjes, dekentjes en kussentjes.

In het huis bevinden zich 3 toiletten en 3 badkamers. Keukengerei, vaatwasser, staafmixer en keukenmachine aanwezig. Evenals wasmachine, tv, video- en dvdspeler.

In het huis zijn basisspullen voor het koken voorradig, maar verzoek is om deze, wanneer gebruikt, aan te vullen. (Bakolie & kruiden zijn aanwezig, evenals (indien vergeten mee te brengen): handdoeken en bedspullen)

Bedden, kussens, dekens zijn aanwezig.

Graag zelf dekbedovertrek, kussenslopen, matrashoezen (1pers.) en handdoeken meenemen. Voor 1 bed is een 1,5 persoonsmatrashoes nodig.
Ook spullen als: hand-, thee- en vaatdoeken voor de keuken, wcpapier, wasmiddel.
Er is een vaatwasmachine en wasmachine aanwezig.

22 Rue Paul Crampel
62179 Wissant
Pas-de-Calais Frankrijk